О НАМА

"ЕВРОПСКИ ПОКРЕТ НАШИ КОРЈЕНИ" је основан јула 2009 године као први и једини црногорски покрет за борбу против ционизма глобалиста - сатаниста Новог светског поретка и Ватикана.НЕ дијелимо људе на вјеру и политичку припадност. Циљ нам је окупљање слободних, независних, умних људи који познају ТЕОРИЈУ ЗАВЈЕРЕ НСП ХАЗАРА “. Само заједно и организовано се можемо супроставити сектама и тајним друштвима инфилтрираним кроз институције држава, међународних организације, компанија и сл, које промовишу процесе попут демократије, комунизма, фашизма, либерализма, бољшевизма, глобализма, капитализма, религија, унија, мултикултуралности, униполарности, једнополарности, федерација, конфедерација и сл. Њихове слуге су инсталиране у свим државама свијета, лажна духовна песница им је Ватикан, војна Америка, Нато пакт, ЕУ, и лицемјерни крволочни Лондон сити, мозак и финансијер свих злочина. Дјелујући кроз: УН, ЕУ, СЗО, ММФ, СТО, УНИЦЕФ , УСАИД, ЦИУ, ФБИ, ИНТЕРПОЛ, МОСАД, ГРУ, ФСБ и многе секте и тајна друштва ОНИ без милости за компромисом спроводе свој крвави план жртвовања.

Генерална скупштина УН усвојила је 10.Новембра.1975 године, историјску резолуцију број 3379 у којој је јеврејски ционизам препознат као облик расне дискриминације народа.Ционизам је облик јудаизма, а јудаизам је духовни садржај ционизма препознат као суперфашизам или паразитизам над цјелокупним човечанством.Пипке невидљиве хоботнице која стеже законима, преварама и манипулацијама осјећа сваки становник планете јер није информисан.У Црној Гори то су жидоционисти НСП (Питер Манк, Сорош, Дерипаска, Статис, Ротшилди, Рокфелери и остале слуге жидоционистичких бандита купљене да фингирају демократију. Као наши грађани они су специфичних презимена и имена као и они на “ић” како би се инфилтрирано борили за своје глобалне интересе уништења Црне Горе.

Зато Црна Гора као земља треба да тежи уједињењу и суживоту са свим пријатељски народима који подржавају Русију као стуб отпора планетарном фашизму глобалиста.Враћање коријенима, изворном словенству и нашем СТАРОМ КАЛЕНДАРУ доноси мир и благостање за наше пријатеље и све словенске народе без обзира на вјеру и нацију. Једино тако можемо спасити себе од АНТИХРИСТА - Новог светског поретка Хазара.

Са интернета смо брисани 12 пута (8 пута фејсбук и 4 пута Гугл) ???? И вас су урачунали као жртву у савршеном злочину лажи и обмана ! пробудите се !

ЗАУСТАВИМО ХАЗАРСКИ ПРОЈЕКАТ ПАЛЕСТИНЕ У ПРАВОСЛАВНОЈ ЦРНОЈ ГОРИ ! НАША ЗЕМЉА, НАША ПРАВИЛА И ЗАКОНИ !

ОСТАЛИ САМО ПОКУШАВАЈУ БИТИ АНТИГЛОБАЛИСТИ ЈЕР ИМ ГЛУМУ ПЛАЋАЈУ ЦИОНИСТИ !

СТАТУТ ЕВРОПСКОГ ПОКРЕТА НАШИ КОРЈЕНИ – ФРОНТА НАРОДНА ПРАВДА – ОСНОВАН 2009 https://antiglobrusmnesrb.blogspot.com/2012/12/blog-post_22.html

Емаил: nashirusmnesrb@gmail.com Адреса: Његошева бб 81400 Никшић - Црна Гора Ju tube канал: https://www.youtube.com/channel/UCK4z83815lxarBHo1-UPIuw

34.Лажни преставник Фејсбук странице Владимира Путина у Црној Гори


Мај 2015 


 Европски покрет  НАШИ КОРЈЕНИ је већ за пар дана почео са промоцијом странице ,



 
Руска федерација у Црној Гори - Россия Федерация в Черногории -  Russian Federation in Montenegro     
https://www.facebook.com/pages/The-Russian-Federation/551045228366642  
радили смо 1 мјесец и 13 дана,   а током рада долазило је до несугласица јер је Александар Мишолић стално мијењао захтјеве,одлуке и услове договора о сарадњи. Схватили смо да је неозбиљан или намјерно са циљем опструира наш договор и пројекат то јест уцјењује нашу позицију - како би смо се продали за новац да глумимо патриоте а у ствари да радимо за глобалисте.Обавијестили смо Виктора Леванова, али нијесмо добили одговор.    
Одлучно смо се супроставили таквом понашању ,а Александар Мишолић је искључио страницу Руске федерације  и преименовао је у слично име и преузео.

На наше инсистирање да нам плати наш рад јер смо довели 4,435 чланова он и његов тим су се оглушили.Свака наша даља сарадња је прекинута,јер је  Томановић схватио да  је у питању врста експеримента са НВО Европски покрет наши корјени , неозбиљност и покушај диктирања услова противно статуту НВО,нарушавање угледа и идеје борбе против НАТО пакта што је резултирало некоректним односом и престанком сваке даље сарадње. Овдје не кривимо председника Русије Владимира Путина  јер он можда и не зна за овакве потезе својих сарадника и некоректан  однос , а можда су у питању и лажне патриоте који глуме браћу Русије,Србије и Црне Горе.


 2.

РАДНИ САСТАНАК - ПЛАНОВИ САРАДЊЕ И ДОНАЦИЈА 

У знаку обостране подршке ,пошто је Мишолић информисао интернет тим председниак Русије Владимира Путина  на страници председника  Русије је објављена наша подршка са скупа.У прилогу је скрин шот као доказ сарадње.
Такође је 15 Маја 2015 у 11 сати у Парохијском дому одржан састанак са Александром Мишолићем ,присутни су били ;
Никола Радојевић ,  Драган Блечић,Лука Аџић,Стефан Вуковић,Видосава Остојић и Жарко Томановић.  

На састанку је договорено да Европски покрет НАШИ КОРЈЕНИ направи Фејсбук страницу руске федерације за Црну Гору и да прикупља чланове ,а да за то буде плаћен и да се одобри донација    за отварање канцеларија и медија по Црној Гори , као и окупљање патриотских организација  за  анти НАТО кампање.






































1.
ЕП НАШИ КОРЈЕНИ   СКУП  ПОДРШКЕ   ФЕЈСБУК КАМПАЊИ ПРЕДСЕДНИКА РУСИЈЕ ВЛАДИМИРА ПУТИНА И ЧЛАНУ ТИМА  АЛЕКСАНДРУ МИШОЛИЋ

14.Мај.2015 Парохијски дом -Никшић 

Тема скупа односи Русије и НАТО пакта, криза у Украјини ,односи Русије и Црне Горе  























 ТИМ ПРЕДСЕДНИКА ПУТИНА
















Дaме и Господо,

хвала на подршци  скупу којим показујемо љубав и поштовање према нашој братској Русији из мале Црне Горе у којој влада тотални мрак и изолација под изговором демократије  НАТО пакта и Eвроатланских интеграција.

Допустите  да вам представим нашег уваженог госта,једног од администратора званичне интеренет старнице председника Русије Владимира Путина , и странице руске федерације на Фејсбуку,стручњака за интернет комуникације са грађанима,молимм вас један   поздрав аплаузом  младом господину Александру  Мишолићу који ће после мог уводног говора одговарати на ваша питања.....

  
Русија је увијек била уз нас,сем ако изузмемо вријеме Горбачова и Јељцина који су глумили да су нам пријатељи,а све су радили да нам забију нож у леђа и растуре Русију,али  после ових издајника и тешког опоравка и јачања Русије, Русији је сами бог послао Владимира  Путина лидера, хуманисту и човјека који је 2006 учествовао у формирању моћног економско-војног политичког савеза БРИК у Јекатеринбургу руском граду на Уралу кроз који пролази граница Европе и Азије ,и тада је Америка као носилац  НСП упозорена да ће се њихово оружје користити за рат против њих самих.
 
 
 
 
 
 
НСП схвата тада да је до сржи откривен  да су  беспомоћни и да могу само нуклеарно покушати да униште БРИК, касније 2010 се БРИКУ придружије Јужна Африка и тако БРИК постаје данашњи БРИКС који  обухвата 72 % територије планете и више од половине светског становништва.
Сами притисци Америке на стварању лажне  државе Косово такође су  допринијели стварању и јачању БРИКСА.
Данас већ постајемо свјесни  да се нешто невидљиво креће према нашим животима и жели нас уништита,осјећамо да смо беспомоћни пред том силом модерних пљачкаша са невидљивим пипцима НСП.

Држава Црна Гора је немоћна да нас заштити,немоћна је  војска,полиција јер су сви жртве подмукле глобалистичке мафије у разним режијама,   све су то последице подлих радњи , контролисаних медија и  политичара ,  дакле  тоталитаризма на свим нивоима и у свим сегментима друштва  у име људских права.

 Наш  се  идентитет народа и нација уништава,уништава се  слобода,ствара се једна светска  религија кроз разне секте и екуменизам, дешавају се  систематске  пљачке економије и грађана  преко зеленашких  фирми и банака,  уништава се  средња  класа  која треба опстанком једног мањег дела преосталог човечанства робовласнички  да служи  елити НСП и стварању виртуелног новца преко пластичних картица и уградњом  чипа,свакодневно имамо  брзе  војне интервенције  и окупације НАТО пакта  које раде на заштити глобалних интереса што доприноси контроли, успостављању и одржавању НСП у било ком дијелу света,у склопу овог плана ствара се светска универзална војска која ће бити и обавеза сваке државе под лажним изговором борбе против тероризма,граде се брзо аутопутеви који ће служити за брзи транспорт трупа НАТО пакта за окупацију држава,зато је код нас у Црној Гори експресно почела градња ауто пута по невиђеном сценарију и пљачки.

На културном плану се уништава  култура свих народа у име једне модерне светске културе,врши се уништавање националних држава и баштина сваког народа и државе .            Циљ НСП је је уништити свако памћење - у име будућности тог истог народа и  државе, тако да онај који нема своје порекло  губи свест о идентитету и он нестаје у матрици испраних мозгова који уништавају сами себе.
                                    
Вода се отима под изговором заштите ресурса   што  је за  геостратешку позицију НСП  у сваком делу света од вишеструког  значаја, земље  се уводе  у процес приватизације а потом их олош елита НСП откупљује то јест отима од народа, на државно територијалном плану  земље се дијеле на регионе – мања предграђа, по ком принципу сваки регион  у складу са свијим  специфичностима  тражи алтернативу  која је такође режија НСП , храном се стерилишу наша дјеца и изазива канцер,вакцинама скраћује животни вијек и изазивају болести ,педерима и женским правима се  уништава породица,школством Болоње и другим програмима  се уништава интелект и природна наука ,а тиме економија  државе, дакле производи се хаос и данас имамо огроман број школованих будала  како би се на брзину донијели закони који су још хаотичнији  а служе само криминалној  елити НСП и партијама које су издајници народа и које у парламенту само дижу руку да испуне захтјеве НСП.

Зато ми дозволите да Црној Гори пропишем рецепт цитирајући  председника  Русије,  Владимира Владимировича Путина који својим изјавама јасно показују непоколебљивост ,лик и дјело правог патриоте ,човјека истине и правде и борца против глобалистичких  хорди зла и наравно он није сам,ово се крије од свих нас...па бих радо цитирао великог човјека и лидера наше братске Русије ....

- Недпоустиви су и  цинични покушаји рехабилитације нациста (Нацисти у Украјини),
- Русиja  неће допустити фалсификовање историје  (Дан победе)
- Ако САД помишљају да Русији уведу санкције  нека размисле о последицама  ,                     
  - Желе да распарчају Русију по узору на Југославију ,                                                                      - Објавићемо доказе да је Америка сама срушила куле близанкиње у Њујорку ,                            - Противници Асада једу људске органе и пријатељи су Америке ,                                                
- Русији су потребни нови уџбеници историје ,                                                                                     - Педофили оставите руску дјецу на миру (Олимпијада у  Сочи),
- Амерички официри утицали на приватизацију  у Русији,                                                          
 - Пробајте да нас бомбардујете као што сте  Србију,                                                                     
 - Американци морају разговарати са Русијом, јер је Русија једина земља која може уништити Америку за пола сата ,                                                                                                                 
 - Хоћете да чипујете људе,морате оставити избор за оне који неће чип ,
- Хоћете НСП на планети ! прихватамо га, али без учешћа Русије а за добробит целога човечанства нећете га градити ,
- Жао ми је издајника,они на крају увијек трагично заврше,
- Све је тако једноставно,истина и правда увек побеђују .

  Зато је наш једини спас од канцера  белосветског поретка  подршка Русији  и председнику Владимиру Владимировичу Путину  и интеграцијама Црне Горе у Евроазијску унију и Брикс и ОДКБ, Владимир Путин  зна да народ Црне Горе и Србије, никада није ратовао и убијао руски народ ,он зна да брат на брата неће ударити,он зна да су наши политичари отети и да им треба помоћи да се са странпутице врате на прави пут како и они не би постали жртве глобалистичких убица који су  спремни   гурнути Црну Гору у загрљај убица НАТО пакта и  Европске уније  и  пролити братску крв и преваром и силом  нас увући   у братоубилачки рат за пљачку  ресурса  наше братске  Русије.


Зато је данас овдје наш драги гост  Александар Мишолић да комуницира са вама и да ваша питања и ставове сигурно пренесе  председнику Русије   Владимиру Путину  кога и овога пута од срца поздрављамо .

Хвала вам на пажњи а сада ријеч дајем нашем  госту  Александру Мишолићу




Присутни су постављали питања Александру Мишолићу,од оних зашто Русија касни на Балкан?Веско Пејак је питао ко је амбасадор Руске федерације у Македонији ? Он је покушао дати одговор на свако питање са тачке гледишта свога искуства и вође интернет кампање председника Путина,а када је Мишолић рекао да би опозиција требала да преговара са Милом Ђукановићем о НАТО пакту како би се лакше превазишао проблем анти НАТО кампање у сали је настало негодовање и појединци су оптужили Мишолића да ради за Америку.

Пошто је Мишолић објаснио да је боље преговарати јер се не може наћи други излаз,страсти и повици Мило лопов и издајник су се смириле.Скуп је настављен разним питањима ,као што су о Великој Албанији и да ли ће Русија ако Албанија нападне Црну Гору реаговати?Господин Мишолић је рекао да би се тада Русија сигурно војно умијешала.Такође је рекао да је у свим састанцима са председником Путином добио увјеравања да је Црна Гора битна за Русију и за обједињење патриотских снага и да имају фондове за патриотске снаге које би се објединиле у борбу против НАТО пакта.Такође они су спремни да помогну патриотске НВО.Присутни су аплаудирали и поздравили ову подршку Мишолића.

Скуп се завршио после два сата а трајао би и дуже.Толико су сви били очигледно за добре односе Русије и Црне Горе.