О НАМА

"ЕВРОПСКИ ПОКРЕТ НАШИ КОРЈЕНИ" је основан јула 2009 године као први и једини црногорски покрет за борбу против ционизма глобалиста - сатаниста Новог светског поретка и Ватикана.НЕ дијелимо људе на вјеру и политичку припадност. Циљ нам је окупљање слободних, независних, умних људи који познају ТЕОРИЈУ ЗАВЈЕРЕ НСП ХАЗАРА “. Само заједно и организовано се можемо супроставити сектама и тајним друштвима инфилтрираним кроз институције држава, међународних организације, компанија и сл, које промовишу процесе попут демократије, комунизма, фашизма, либерализма, бољшевизма, глобализма, капитализма, религија, унија, мултикултуралности, униполарности, једнополарности, федерација, конфедерација и сл. Њихове слуге су инсталиране у свим државама свијета, лажна духовна песница им је Ватикан, војна Америка, Нато пакт, ЕУ, и лицемјерни крволочни Лондон сити, мозак и финансијер свих злочина. Дјелујући кроз: УН, ЕУ, СЗО, ММФ, СТО, УНИЦЕФ , УСАИД, ЦИУ, ФБИ, ИНТЕРПОЛ, МОСАД, ГРУ, ФСБ и многе секте и тајна друштва ОНИ без милости за компромисом спроводе свој крвави план жртвовања.

Генерална скупштина УН усвојила је 10.Новембра.1975 године, историјску резолуцију број 3379 у којој је јеврејски ционизам препознат као облик расне дискриминације народа.Ционизам је облик јудаизма, а јудаизам је духовни садржај ционизма препознат као суперфашизам или паразитизам над цјелокупним човечанством.Пипке невидљиве хоботнице која стеже законима, преварама и манипулацијама осјећа сваки становник планете јер није информисан.У Црној Гори то су жидоционисти НСП (Питер Манк, Сорош, Дерипаска, Статис, Ротшилди, Рокфелери и остале слуге жидоционистичких бандита купљене да фингирају демократију. Као наши грађани они су специфичних презимена и имена као и они на “ић” како би се инфилтрирано борили за своје глобалне интересе уништења Црне Горе.

Зато Црна Гора као земља треба да тежи уједињењу и суживоту са свим пријатељски народима који подржавају Русију као стуб отпора планетарном фашизму глобалиста.Враћање коријенима, изворном словенству и нашем СТАРОМ КАЛЕНДАРУ доноси мир и благостање за наше пријатеље и све словенске народе без обзира на вјеру и нацију. Једино тако можемо спасити себе од АНТИХРИСТА - Новог светског поретка Хазара.

Са интернета смо брисани 12 пута (8 пута фејсбук и 4 пута Гугл) ???? И вас су урачунали као жртву у савршеном злочину лажи и обмана ! пробудите се !

ЗАУСТАВИМО ХАЗАРСКИ ПРОЈЕКАТ ПАЛЕСТИНЕ У ПРАВОСЛАВНОЈ ЦРНОЈ ГОРИ ! НАША ЗЕМЉА, НАША ПРАВИЛА И ЗАКОНИ !

ОСТАЛИ САМО ПОКУШАВАЈУ БИТИ АНТИГЛОБАЛИСТИ ЈЕР ИМ ГЛУМУ ПЛАЋАЈУ ЦИОНИСТИ !

СТАТУТ ЕВРОПСКОГ ПОКРЕТА НАШИ КОРЈЕНИ – ФРОНТА НАРОДНА ПРАВДА – ОСНОВАН 2009 https://antiglobrusmnesrb.blogspot.com/2012/12/blog-post_22.html

Емаил: nashirusmnesrb@gmail.com Адреса: Његошева бб 81400 Никшић - Црна Гора Ju tube канал: https://www.youtube.com/channel/UCK4z83815lxarBHo1-UPIuw

6. МОСКВА " ЖИВИ ЗЕМЉО " ─ Конференција антиглобалиста

 Москва - Конференција антиглобалиста



МОСКВА  КОНФЕРЕНЦИЈА АНТИГЛОБАЛИСТА  "ЖИВИ ЗЕМЉО"  2009 






http://anti-glob.ru/public-conf/indexeng.html   
Учесници конференције  ЖИВИ ЗЕМЉО у Москви  су разоткрили мрачне планове НАТО  пакта -полиције Новог  Светског Поретка .















Конференцију је свечано отворио Сергеј Бабурин предсједник Рускога фонда мира ректор и доктор правних наука.Бабурин је рекао да је НОВИ  Светски Поредак формиран средином 1900 године и да се показао као неспособан за одржавање човечанства.
Смишљено се јача Европа, Америка, Јапан и Кина а Русија се изолира и пријети јој се.Зар је то Америчка демократија 21 вијека?




Затим се видео поруком учесницима конференције обратио Линдон Ларушамерички економиста и политичар који је говорио економским силама глобализације  које урушавају човечанство и доводе га до новог рата.




Затим је на Конференцији говорила Наталија Ветренко лидер Напредне партије Украјине оптужила је Нови Светски Поредак за изазивање кризе, урушавање националних економија, колапс привреде.Наводећи примјер да Америка не пушта Украјину да се интегрише са Русијом,да јој даје кредите како би је што више задужила.Садашњи дуг украјине је 105 милијарди долара, производња је 30% а од 50 милиона становника 6 милиона је умрло а 8 напустило Украјину у потрази за послом.Захтијевала је удружење Словенских народа и одбрану од новога фашизма и избацање долара из употребе уз радикалне реформе банкарског система.


Директор Центра за геополитику Русије генерал Леонид Ивашов бивши начелник оружаних снага Русије  рекао је  да је империја Новог Светског Поретка обухватила све стране свијета, човечанство је изгубило разум и постало потрошачко.
Контролишу се рађања, насељавања, богаства, ресурси и човјек.Сфера војних дјеловања је живот сваког појединца, Европа успоставља исту Америчку матрицу, док Америка ради на сахрањивању држава и нација на чему јасно указују стратегијска документа Пентагона, користећи нову транснационалну новонацистичку мафију удружену са духовношћу која ће уништити живот 21 вијека.Империја Ротшилда напада империју Рокфелера и производи геополитичку структуру мира  са циљем профита и финансирања ратова.


Жарко Томановић je   говорио  о НАТО окупацији у 135 земаља, о Хазарима Новог Светског Поретка Јакобу и Натањелу Ротшилду који су финансирали референдум у Црној Гори, разбили Југославију, ратовали за Косово, Питеру Манку(Хазарском пословођи Ротшилда).Олегу Дерипаски и власти Црне Горе као испостави Хазара Новог Светског Поретка. Наши непријатељи раде на нашем уништењу притаје се, промијене смјер и мисију али циљ им је увијек исти а најгоре је што Влада Црне Горе испуњава жеље Хазара и гура Црну Гору са 25% у НАТО пакт.Недемократска атмосфера и цензурисање медија служе за испирање мозга грађанима Црне Горе и гурање  џелату у загрљај за ситне интересе  власти  која је са штетним Хазарским уговорима окупирала богаства Црне Горе и колонизовала Црну Гору .

Писац, истраживач и антиглобалиста Јурген Елсассер из Њемачке је рекао да капитализам није непријатељ човјечанства,већ МОНСТРУМ БАНКЕ које су у Лондону и Њујорку.Ове банке имају шпекулативни капитал од 650 трилиона $,а то је 12 пута више од годишње производње човечанства која износи 53 трилиона $. Ова надувана сума шпекулативног  капитала користи се за уништавање земаља,тако сиромашне земље се поново увлаче у будуће  уније Светског Поретка.Ове банке нијесу дале Њемачкој новац за опоравак већ поново својим шпекулативним банкама како би се уништила економија Њемачке.Генерал моторс није дао да ОПЕЛ припадне Русији,долар убрзано пада,дуг Америке брзо расте као и дефицит.Обама шаље у таквој ситуацији 30,000 војника у Авганистан.Амерички војник кошта  Америку 1 .000.000$ долара а 30,000 војника годишње 30 билиона $.
Ово ће Америку са МОНСТРУМ БАНКАМА гурати  у провалију стварајући пресију новог рата са Ираном  и Украјином можда већ током избора или зими кроз транзит гаса,не искључује се могући нови рат у Босни гдје ће Америка подржати рат муслимана против православља.Ова ситуација се мора препознати јер ће доћи до колапса економије који се десио у малим земљама док у великим тек треба да се деси.Потребно је што прије донијети платформу мира између муслиманског и хришћанског  народи ,како Америка жели муслимане и хришћане поново да зарати треба формирати општи фронт земаља против НАТО пакта,фронт против напада на Иран,Украјину,Босну и фронт против подршке ЕУ.Потребно је хитно сазвати конференцију Евроазијских земаља ,а фронт би почињао са јединством Словенских народа.Говорници су говорили о томе ко је изазвао 1 и 2 свецки рат,оптужили банкаре за стварање и  рушење комунизма и фашизма,стварање шпекулативног капитала  који паразитира и уништава прави физички капитал.Све банке треба удаљити од шпекулативних банака.


Исраил Шамир је рекао да је Русија велики и незаобилазни фактор на страни правде. 










Марек Глогочовски из Пољскe књижевник и филозоф  је назвао Ротшилде и Рокфелере интелектуалним финансијским проституткама а ЦИА  централном агенцијом имбецила. и препоручио своју књигу Шта сваки човјек треба да зна о Јудеизму.






Мишел Хаддаж секретар Либанског Дома говорио је о окупацији Либана,
дволичности Русије , о савјету безбједности УН који није осудио злочине Израела.











Предсједник војног савјета Виталиј Волчков  заложио се за развијање технологије и информација које би се ставиле човечанству на коришћење у борби против Новог Светског Поретка.Позвао на његовање разноликости и не уједињавање у уније Новог Светског Поретка. 



Руски социјалиста Сергеј Стројев је говорио о формирању јединица против Новог Светског Поретка .































Црногорски пјесник и голооточанин Јоле Станишић је говорио о Октобарској револуцији и силама зла данашњице.










На скупу су још учествовали и Леонид Савин из Евроазијског покрета, Константин Сивков Председник академије Геополитичких проблема  и  многе јавне личности из свијета и Русије. На крају је донешена резолуција о супростављању кризама које се финансирају да би произвеле рат,измјени финансијских система,увоћењу нове валуте против долара,увођење сопствених националних валута,хитно спречавање Напада на Иран и Украјину.
УН су позване да прихвате одговорност за мир и да прекршиоце НАТО и Америку  прогласе за рушитеље међународног  права .


ГОВОР НА КОНФЕРЕНЦИЈИ - ТОМАНОВИЋ 
УВАЖЕНИ ДОМАЋИНЕ,


хвала на гостопримству,уважени пријатељи срећан сам данас на овоме скупу правде и права, поздрављам вас у своје име и у име Европског покрета НАШИ КОРЈЕНИ.
Преносим вам велике поздраве од наших чланова из мале православне и прелијепе Црне Горе.Ми са вама желимо дати свој допринос у циљу стварања бољег, поштенијег и хуманијег друштва, желимо да после ове конференције будемо још јачи и спремнији на отпор НОВОМ СВЕТСКОМ ПОРЕТКУ који се крије под разним именима чувара мира и демократије.
Европски покрет НАШИ КОРЈЕНИ као организација постоји већ 6 мјесеци,поносни смо што смо јавно рекли НЕ НАТО окупаторима, НЕ Глобализму Новог Светског Поретка, ДА Европи,али НЕ ЕУ  по сваку цијену јер нас ближа историја опомиње да је Европа са својим дрским службеницима доста хаоса направила на Балкану.
Народи Црне Горе и Русије су везани нераскидивим везама,борбама за слободу против турских и њемачких окупатора, домаћих издајника и борбама праведника у одбрани своје земље.Наши народи никада нијесу нападали и окупирали друге земље.Наши народи немају базе и војску у 135 земаља, наши народи нијесу злочиначки народи како желе да нас представе Ционисти  НОВОГ СВЕТСКОГ ПОРЕТКА  који су све добро изрежирали, који данас газе понос и правду фалсификујући историју велике Русије и мале Црне Горе.

Наш пјесник Петар II Петровић Његош је рекао ,цитирам:
“Ал тирјанству стати ногом за врат, довести га спознаји права,то је дужност најсветија”.
Драги пријатељи вјерујем да долази вријеме када ћемо ногом стати за врат болесним режисерима и трговцима људских душа НОВОГ СВЕТСКОГ ПОРЕТКА
Драги пријатељи није ми жеља а ни циљ да своју прелијепу земљу у којој живим
прикажем у ружном свијетлу већ пре свега у реалном и објективном свијетлу какав је данас нажалост у Црној Гори.

У Црну Гору су већ ушле пословође   НОВОГ СВЕТСКОГ ПОРЕТКА преко Питера Манка,Олега Дерипаске,Сороша ,Натана Ротшилда.Ова група  је финансирала референдум и разбијање државе Србије и Црне Горе,
изазвала рат за Косово,то јест разбила православље на Балкану.

Власт Црне Горе је са окупаторима направила штетне и тајне уговоре по нашу државу и дозволила ционистима да окупирају наша богаства и изврше колонизацију ,тиме је власт постала испостава хазарских гробара човечанства због своје криминалне прошлости на коју указују сви медији и иностране институције , а за спас шачице биједника спремна је жртвовати државу.
У Црној Гори је фалсификована историја,погажена вјера,православна црква,
ћирилично писмо и све вриједности од бога дате,на сцени је биједа морала,
људске душе,дроге имамо за извоз, разних болести, величања педера и лезбејки,
давања зеленашких кредита од хазарских банака,средњи слој не постоји,сем робови и робовласници.

Сложићете се са мном,ЦИОНИСТИ су прегазили Црну Гору са својим експериментима, експресно смо добили чипована документа, донијели закон о разоружању грађана јер су знали да би се поносни православни народ са њима обрачунао, уништили нам војску и привреду, како би нас лакше колонизовали.
Власт Црне Горе симулира процесе демократије, медији су контролисани, на сцени је медијски рат испирања мозга, вјероватно по режији Циониста из Вашингтона па народу обећавају златна брда и долине само да се уђе у НАТО пакт.

Влада црне Горе  , је инвестирала у кампању подршке НАТО пакту око 2 милиона еура,али није им успјело да придобију за НАТО  пројекат више од 25%
грађана Црне Горе.Ово значи да остатак од 75% православног народа Црне Горе који се изјашњавају као Црногорци и Срби  на задњем попису становништва Црне Горе НЕ ПОДРЖАВА НАТО окупаторе .
Православље Црне Горе не вјерује у НАТО демо(н)кратију без обзира на разне притиске,јер зна  Црна Гора да је НАТО током 78 дана бомбардовања бацио на бившу Србију и Црну Гору озраченог уранијума једнако као на 9,5 Хирошима.Ово је израчунао јапански Професор Доктор Катсума Јагасаке.Овим ратом и ратом у Ираку Вашингтонска Ционистичка НАТО  машина изложила је малигној радиоактивности милијарду људи Европе,ако додамо и овај свињски грип,авио запрашивања,отрове у храни и води,експерименте са љековима, схватамо да је Хазарска Агенда о депопулацији човечанства далеко одмакла.
Болна истина је да је власт црне Горе спремна да прекрши устав Црне Горе и уведе НАТО пакт без референдума у Црну Гору, неби нас изненадио ни сценаријо изазивања немира и позив НАТО пакту у помоћ како би Ционисти окупирали православну Црну Гору.До сада су успјешно продавали своју вјеру и свој народ,па зашто неби то поновили.
Власт нема подршку за улазак у НАТО, огромне своте новца се убризгавају за НАТО кампању, немоћни смо да се чујемо јер нас медији цензуришу и траже новац,
притисак на грађане је очигледан кроз писане и електронске медије, док они 24 сата хвале НАТО пакт.
Врхунац ционистичке демо(н)кратије је изјава америчког дипломате како је референдум о уласку у НАТО демократско средство, али многе земље су ушле без референдума.
Уважени пријатељи, надам се да схватате тешку позицију,
власт нема ни скупштинску већину, али се бојимо да НАТО окупатори  не купе и уцијене опозицију Црне Горе.Мали брат тражи помоћ од велокога брата и вашег Председника Владимира Путина да помогне Црној Гори.

Ви добро знате  да је Црна Гора капија православља са излазом на Јадранско Море,Ви имате прече право од наших убица да  нас помажете, Ви имате снагу и вољу и не заборавите да они све ово раде отворено,а под плаштом демо(н)кратије.

Шта рећи од тада до данас наши непријатељи раде на нашем уништењу,само се понекад притаје, промијене смјер и мисију али увијек им је циљ  уништење.
Њима није битна вјера , нација и религија, већ колико наше крви могу пролити и колико могу опљачкана богаства  претворити у профит за будућу свјетску владу

ХВАЛА  НА ПАЖЊИ ,