О НАМА

"ЕВРОПСКИ ПОКРЕТ НАШИ КОРЈЕНИ" је основан јула 2009 године као први и једини црногорски покрет за борбу против ционизма глобалиста - сатаниста Новог светског поретка и Ватикана.НЕ дијелимо људе на вјеру и политичку припадност. Циљ нам је окупљање слободних, независних, умних људи који познају ТЕОРИЈУ ЗАВЈЕРЕ НСП ХАЗАРА “. Само заједно и организовано се можемо супроставити сектама и тајним друштвима инфилтрираним кроз институције држава, међународних организације, компанија и сл, које промовишу процесе попут демократије, комунизма, фашизма, либерализма, бољшевизма, глобализма, капитализма, религија, унија, мултикултуралности, униполарности, једнополарности, федерација, конфедерација и сл. Њихове слуге су инсталиране у свим државама свијета, лажна духовна песница им је Ватикан, војна Америка, Нато пакт, ЕУ, и лицемјерни крволочни Лондон сити, мозак и финансијер свих злочина. Дјелујући кроз: УН, ЕУ, СЗО, ММФ, СТО, УНИЦЕФ , УСАИД, ЦИУ, ФБИ, ИНТЕРПОЛ, МОСАД, ГРУ, ФСБ и многе секте и тајна друштва ОНИ без милости за компромисом спроводе свој крвави план жртвовања.

Генерална скупштина УН усвојила је 10.Новембра.1975 године, историјску резолуцију број 3379 у којој је јеврејски ционизам препознат као облик расне дискриминације народа.Ционизам је облик јудаизма, а јудаизам је духовни садржај ционизма препознат као суперфашизам или паразитизам над цјелокупним човечанством.Пипке невидљиве хоботнице која стеже законима, преварама и манипулацијама осјећа сваки становник планете јер није информисан.У Црној Гори то су жидоционисти НСП (Питер Манк, Сорош, Дерипаска, Статис, Ротшилди, Рокфелери и остале слуге жидоционистичких бандита купљене да фингирају демократију. Као наши грађани они су специфичних презимена и имена као и они на “ић” како би се инфилтрирано борили за своје глобалне интересе уништења Црне Горе.

Зато Црна Гора као земља треба да тежи уједињењу и суживоту са свим пријатељски народима који подржавају Русију као стуб отпора планетарном фашизму глобалиста.Враћање коријенима, изворном словенству и нашем СТАРОМ КАЛЕНДАРУ доноси мир и благостање за наше пријатеље и све словенске народе без обзира на вјеру и нацију. Једино тако можемо спасити себе од АНТИХРИСТА - Новог светског поретка Хазара.

Са интернета смо брисани 12 пута (8 пута фејсбук и 4 пута Гугл) ???? И вас су урачунали као жртву у савршеном злочину лажи и обмана ! пробудите се !

ЗАУСТАВИМО ХАЗАРСКИ ПРОЈЕКАТ ПАЛЕСТИНЕ У ПРАВОСЛАВНОЈ ЦРНОЈ ГОРИ ! НАША ЗЕМЉА, НАША ПРАВИЛА И ЗАКОНИ !

ОСТАЛИ САМО ПОКУШАВАЈУ БИТИ АНТИГЛОБАЛИСТИ ЈЕР ИМ ГЛУМУ ПЛАЋАЈУ ЦИОНИСТИ !

СТАТУТ ЕВРОПСКОГ ПОКРЕТА НАШИ КОРЈЕНИ – ФРОНТА НАРОДНА ПРАВДА – ОСНОВАН 2009 https://antiglobrusmnesrb.blogspot.com/2012/12/blog-post_22.html

Емаил: nashirusmnesrb@gmail.com Адреса: Његошева бб 81400 Никшић - Црна Гора Ju tube канал: https://www.youtube.com/channel/UCK4z83815lxarBHo1-UPIuw

О НАМА- БОРБА ПРОТИВ НЕВИДЉИВОГ РОПСТВА НОВОГ СВЕТСКОГ ПОРЕТКА ГЛОБАЛИСТА

НАША МИСИЈА - БОРБА ПРОТИВ НЕВИДЉИВОГ РОПСТВА НОВОГ СВЕТСКОГ ПОРЕТКА ГЛОБАЛИСТА




КО СМО МИ ?

Ми смо група слободномислећих грађана,окупљена  око идејне борбе против глобалне милитаристичке политике НАТО пакта – ционистичке (ХАЗАРСКЕ) војске Новог светског поретка. Залажемо се за разнолику Европу нација, а не ЕУ интеграција гдје сви требамо бити  исти по шеми глобалне  банкарске мафије која креира лажну светску политику засновану на симулирању правде и права вођењем ратова и пљачком ресурса..
Промовисали смо 2009 године концепт неутралне Црне Горе (од кога смо одмах одустали) јер смо били понуђени да новцем који би нам плаћала УСА амбасада -   Родерик  Мур  симулирамо блискост са Русијом  промовисањем  неутралне  Црне Горе.
Од 2012 смо нудили концепт “ЕВРОАЗИЈСКЕ ЕКОНОМСКЕ УНИЈЕ  БЕЗ УЦЈЕНА РАТОВА И ОКУПАЦИЈА”  ОПОЗИЦИЈИ и НВО СЕКТОРУ   Црне Горе  са Русијом  као лидером словенских народа.Одмах смо схватили да опозиционе српске партије  и тзв  патриотски НВО сектором   нијесу заинтересовани за   Евроазијску унију,  као нову понуду   грађанима Црне Горе. Тиме су ишли на руку НАТО пакту промоцијом “неутралне  Црне Горе” све у пакету са ЕУ и Нато  интеграцијама.
Никада нијесмо добили ни 1€ донација или помоћи од државе Црне Горе која је непријатељски настројена према истини и анти НАТО лобистима .Захваљујући нашим члановима – истинским патриотама успјели смо да са минимумом рада и помоћи промовишемо наше  идеје.
Сви наши пројекти су увијек одбијани од државне комисије Црне Горе  под баналним изговорима.Једини пројекат  за који који смо требали добити новац са гласом против од Алфа центра – Александра Дедовића је одбијен под  глупим изговором,иако су у комисији СО Никшић сви били сложни да нашем покрету додијеле средства јер би то било фер да се једном чује и  глас против НАТО пакта(документа о овоме одбијању чувамо као доказ).

Листа одбијених пројеката од државе Црне Горе
1.Едукација  грађана о последицама НАТО бомбардовања – одбијен
2.Ми и традиција – одбијен
3.Црногорско-руско пријатељство дуго III вијека – одбијен
4.Лице и наличје НАТО пакта – одбијен
5.Сви у ЕУ, не у НАТО –  одбијен по упуствима Алфа центра – Александра Дедовића
 Наш покрет је због истине блокиран и изолован ,Црна Гора је насиљем увучена у НАТО. НА ванредној сједници у јануару 2019 доносимо  одлуку о промјени имена како би се борили за грађане као ФРОНТ НАРОДНА ПРАВДА .