О НАМА

"ЕВРОПСКИ ПОКРЕТ НАШИ КОРЈЕНИ" је основан јула 2009 године као први и једини црногорски покрет за борбу против ционизма глобалиста - сатаниста Новог светског поретка и Ватикана.НЕ дијелимо људе на вјеру и политичку припадност. Циљ нам је окупљање слободних, независних, умних људи који познају ТЕОРИЈУ ЗАВЈЕРЕ НСП ХАЗАРА “. Само заједно и организовано се можемо супроставити сектама и тајним друштвима инфилтрираним кроз институције држава, међународних организације, компанија и сл, које промовишу процесе попут демократије, комунизма, фашизма, либерализма, бољшевизма, глобализма, капитализма, религија, унија, мултикултуралности, униполарности, једнополарности, федерација, конфедерација и сл. Њихове слуге су инсталиране у свим државама свијета, лажна духовна песница им је Ватикан, војна Америка, Нато пакт, ЕУ, и лицемјерни крволочни Лондон сити, мозак и финансијер свих злочина. Дјелујући кроз: УН, ЕУ, СЗО, ММФ, СТО, УНИЦЕФ , УСАИД, ЦИУ, ФБИ, ИНТЕРПОЛ, МОСАД, ГРУ, ФСБ и многе секте и тајна друштва ОНИ без милости за компромисом спроводе свој крвави план жртвовања.

Генерална скупштина УН усвојила је 10.Новембра.1975 године, историјску резолуцију број 3379 у којој је јеврејски ционизам препознат као облик расне дискриминације народа.Ционизам је облик јудаизма, а јудаизам је духовни садржај ционизма препознат као суперфашизам или паразитизам над цјелокупним човечанством.Пипке невидљиве хоботнице која стеже законима, преварама и манипулацијама осјећа сваки становник планете јер није информисан.У Црној Гори то су жидоционисти НСП (Питер Манк, Сорош, Дерипаска, Статис, Ротшилди, Рокфелери и остале слуге жидоционистичких бандита купљене да фингирају демократију. Као наши грађани они су специфичних презимена и имена као и они на “ић” како би се инфилтрирано борили за своје глобалне интересе уништења Црне Горе.

Зато Црна Гора као земља треба да тежи уједињењу и суживоту са свим пријатељски народима који подржавају Русију као стуб отпора планетарном фашизму глобалиста.Враћање коријенима, изворном словенству и нашем СТАРОМ КАЛЕНДАРУ доноси мир и благостање за наше пријатеље и све словенске народе без обзира на вјеру и нацију. Једино тако можемо спасити себе од АНТИХРИСТА - Новог светског поретка Хазара.

Са интернета смо брисани 12 пута (8 пута фејсбук и 4 пута Гугл) ???? И вас су урачунали као жртву у савршеном злочину лажи и обмана ! пробудите се !

ЗАУСТАВИМО ХАЗАРСКИ ПРОЈЕКАТ ПАЛЕСТИНЕ У ПРАВОСЛАВНОЈ ЦРНОЈ ГОРИ ! НАША ЗЕМЉА, НАША ПРАВИЛА И ЗАКОНИ !

ОСТАЛИ САМО ПОКУШАВАЈУ БИТИ АНТИГЛОБАЛИСТИ ЈЕР ИМ ГЛУМУ ПЛАЋАЈУ ЦИОНИСТИ !

СТАТУТ ЕВРОПСКОГ ПОКРЕТА НАШИ КОРЈЕНИ – ФРОНТА НАРОДНА ПРАВДА – ОСНОВАН 2009 https://antiglobrusmnesrb.blogspot.com/2012/12/blog-post_22.html

Емаил: nashirusmnesrb@gmail.com Адреса: Његошева бб 81400 Никшић - Црна Гора Ju tube канал: https://www.youtube.com/channel/UCK4z83815lxarBHo1-UPIuw

9. Пројекат Крваво небо Црне Горе


Пројекат Крваво небо Црне Горе - депопулација  НАТО пакта  и Новог  светског  поретка
 

 



 
 
 
 
 
 
 
 
 
ЈОШ ЈЕДАН МИНИСТАР  ЛАЖОВ,КОЈУ ВОЈСКУ ОН ГЛУМИ ??!
УБИЈАЈУ НАМ ДЈЕЦУ, ВОДУ, ХРАНУ, ВАЗДУХ.БОШКОВИЋУ, ФОЛИРАНТУ ОДБРАНЕ ЦРНЕ ГОРЕ, КО НАС ТРУЈЕ И УБИЈА ??!



 









































Над Црном Гором спроводи  се ОМНИЦИД .
Политичари ћуте и удишу.Војску немамо,полицију немамо.Окупирани смо.Убијају нам животну средину, дјецу,стоку,храну, ваздух и воду.



Посланик напустио седницу одбора: „Трују нас из ваздуха а скуп слина ћути“
https://anon2.net/video/poslanik-napustio-sednicu-odbora-truju-nas-iz-vazduha-skup-slina-cuti/

Све смо покушали и покушавамо до данас, али та снага ГЛОБАЛИСТА НОВОГ светског поретка је стегла Црну Гору ,купила је и уцијенила већину политичара, медија и НВО.Сви   глуме демократе тако што о овоме ћуте и избјегавају нас.

Звали смо их јавно на дебате, писали дописе али СВИ СУ ЋУТАЛИ.
Од Министра одбране Бора Вучинића па до свих у Влади ЦГ. Постали смо  ходајући мртваци у својој земљи.
 
Зар је све стало у дупе продатих душа ? Грађанине шта очекујеш, када своје дијете не штите већ убијају ? ПОГЛЕДАЈ НЕБО ИЗНАД СВОГА ГРАДА, ЊИВЕ , КУЋЕ И ДЈЕТЕТА!






Још 2009 године примијетио сам необичне трагове из авиона, питао сам се какви су мотори тих авиона? Пажљиво сам гледао небо и схватио да је у питању чудна појава.Моју знатижељу је такође покренуло то што се дешавало да у истом тренутку небом има авиона који испуштају трагове, а има и авиона иза којих не остају трагови.Такође је врло интересантна појава да се на небу види прекид трагова , па се онда опет виде трагови што би значило да НЕКО пали и гаси запрашивање , или у току лета пали и гаси моторе авиона?! Истражујући по интернету дошао сам до података  да се над човечанством врши депопулација, а обавезно се ово догађа у земљама НАТО пакта које су потписале Партнерство за мир и споразум Отворено  небо . Хрватска је првог дана потписивања споразума Партнерства за мир била запрашена отровима док нам Стипе Месић брине за наше небо и добија дозволу за чување нашег неба,нама свакодневно стижу облаци отрова  пуни нано мљевеног алуминијума,баријума,канцера, вируса,разних болести и ко зна све чега?



















Овим сликама у Никшићу и околини доказали смо  да смо у праву, а нашим активностима доказали смо да имамо слијепце у држави који нијесу достојни да воде ову земљу. Наш пројекат је оставио многе без аргумената, нас су проглашавали ЛУДАЦИМА који ето не знају да авиони испуштају гасове и да смо неозбиљни а све је тако једноставно цијело човечанство трују.  Ко је  тај злочинац ?



ДАКЛЕ ХРВАТСКА ЧУВА НЕБО ЦРНЕ ГОРЕ ,А ДА ЛИ ЈЕ ТО ТАКО ? 


Хрватски предсједник Стјепан Месић јуче је највио (Субота 12 Децембар 2009) вијест,  могућност да ратни авиони те земље надзиру црногорско небо.
Како преноси загребачки “Јутарњи лист”, Месић је на прослави годишњице оснивања Хрватског ратног ваздухопловства и противваздушне одбране најавио опцију да Хрватска, Босна и Херцеговина и Црна Гора организирају заједнички надзор ваздушног простора изнад ове три земље. У коментару листа стоји да обзиром на капацитете држава то би значило да би Хрватска својим МИГ- овима могла надзирати ваздушни простор БиХ и Црне Горе.
“Јутрањи лист” преноси да је Месић у врло оштром говору нагласио како Хрватска не смије избјегавати своје обвезе које је преузела уласком у НАТО савез јер тиме губи кредибилитет.

То је иначе прилично исплатив посао. На примјер, Словенија сваке године за чување свог ваздушног простора Италији плаћа 20 милиона еура, док Македонија Бугарској плаћа око 13 милиона. Од тих услуга Бугари сваке године купе по један нови борбени авион.
Црна Гора, а ни БиХ, у овом моменту немају ријешено питање надзора ваздушног простора, а посебно не у мјери у којој је то стандард у НАТО земљама.
Како су “Вијести” недавно писале, након скоро три године од оснивања у Министарство одбране је на дневни ред дошло и питање заштите црногорског неба. Кренуло су у израду опсежне и детаљне студије о начину контроле и заштите ваздушног простора Црне Горе, која би требало да да одговор која су то средства, опрема и системи које ће развијати и задржати држава, а што је то што ће бити обезбијеђено и реализовано у оквиру колективног система одбране. Основа за самосталну заштиту ваздушног простора је борбена авијација, коју Црна Гора има, мада су војни званичницу у више наврата поновили да ВЦГ неће развијати авијацију, већ само хеликоптерске јединице. Такође, на скоро сваки упит јавности ко ће онда чувати небо над Црном Гором, стизао је одговор да је то још један разлог уласка у НАТО, који би бринуо о томе.














































































































































































































 
1.
ТРИБИНА ЗА И ПРОТИВ НАТО  НИКШИЋ



















ТРИБИНА ЗА И ПРОТИВ НАТО  НИКШИЋ

5 мај 2010 Сала СО Никшић   "Заједно у Европи  сигурни у НАТО"

Организатори трибуне : Александар Дедовић НВО "Алфа Центар", Славица Милачић специјални савјетник предсједника владе, Иван Лековић савјетник предсједника Црне Горе за спољну политику и међународне односе, Иван Јоветицћ , ИССП и предсједник Општине Никшић Небојша Радојичић и потпредсједник Општине Никшић Момчило - Моцо Мићуновић





 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ГОСТИ “Европски покрет Наши Корјени” ,грађани и представници НВО Медиа тим, НВО Центар за регионални развој, Савез комуниста и  остали.

 ЕП Наши Корјени оптужио је Алфа центар да  поништава  смисао и назив трибине , "Заједно у Европи, сигурни у НАТО" обмањује јавност и продаје демократску маглу.Разлог за оптужбу је обећање пред почетак трибине да ће сви имати право да изнесу свој став, стога су гости остали у Сали, а када је трибина временски  одмакла и организатори трибине више од сат дискутовали свој став, онда је Алфа центар - Александар Дедовић  почео да даје инструкције само за питања, многи у сали су на то бурно реаговали јер су схватили да се тиме не даје  довољно времена да свако искаже свој став.Такође се тим манервом покушао ослабити критички дух отпора НАТО пакту.

Томановић  је рекао да трибина није демократска како се представља и да су медији и трибина под контролом власти. Директор Алфа центра Александар Дедовић је  рекао да зна колико је јака НВО Европски покрет Наши Корјени. На то је  Томановић  тражио да му дозволи да говори и изнесе став за говорницом, да свима дозволи, јер ако су сви учесници  могли слушату  НАТО лобисте више од сат времена треба дати свакоме да изнесе став.Гости су поздравили овај предлог аплаузом,Томановић је оптужио Алфа Центар да обмањује и манипулише грађане са НАТО лобистима и Владом Црне Горе која контролише медије, зато  његова НВО  се сматра опасном за НАТО пројекат и  нема медијског простора, па је приморан да ради у “мишјим  рупама ” и да се пазе од “мишјих рупа”.






НВО Медиа тим - Душко Марковић  питао је организаторе трибине и госте како би жељели да се ријеши питање уласка у НАТО пакт, референдумом или у парламенту? Одговори су били различити док је одговор да је потребан референдум за НАТО и ЕВРОПУ пропраћен аплаузима у Сали.Представници Савеза комуниста су напустили салу јер су у старту схватили да је скуп фарса, када су питали Алфа Центар да ли ће бити изношења ставова или питања Александар Дедовић им је одговорио да ће бити али само по 2 минута.. Очигледно су схватили обману “затварања уста” на вријеме.                                                   
Томановић је у дискусији рекао такође да је Црна Гора ОТЕТА земља, да НАТО лобисти за 4 године кампање немају ни 25% подршке , реаговао је господин Пејановић савјетник премијера и рекао да је ЦГ независна и међународно призната. Томановић му је одговорио  да није мислио на државу  и да то није спорно, већ да је отета од НАТО тајних авиона који нас свакодневно запрашују.  Затим је питао све присутне ко је запрашивао грађане Црне Горе и Никшића 2 Маја-Недеља цијели дан отровима ? Рекао је грађанима и организаторима трибине  да гледају у небо често  и да схвате да НАТО трује државу, народ, земљу, храну и воду.Понудио је и конкретне доказе.Питао је да ли Влада Црне Горе зна, или не смије да зна ?
На ова питања потпредседник Општине Никшић  Момчило Мићуновић  се смијао











БОЛЕСТСИНТЕТИЧКИХ  НАНО ВЛАКАНА - АВИО ЗАПРАШИВАЊЕ И ЕКСПЕРИМЕНТИ У СВИЈЕТУ 



 

Извршни директор НВО Регионални развојни центар Веселин Гардашевић – Никшић поставио је питање Славици Милачић о ситуацији у Авганистану и понудио се да буде новинар волонтер у Авганистану.











АНАЛИЗА ТРИБИНЕ -  ЕП НАШИ КОРЈЕНИ

 

Трибина је дала сву могућност да НАТО представници изнесу своје мишљење и ставове, али када су учесници који су били противници НАТО пакта тражили обећано право, Дедовић је покушао да ограничењем времана на 2 минута   обесмисли комуникацију и поруке са  трибине.Такође локална ТВ Никшић је грубо фалсификовала смисао трибине тако што је у вијестима приказала све ставове НАТО промотера, док су други учесници приказани како сједе и слушају НАТО промотере без икакве дискусије.Дискусија и поруке оних који су били против НАТО лобиста није приказана на ТВ и  тиме  се извршила манипулација и ућуткивање слободе говора.   Сво вријеме  ТВ Никшић је снимала трибину, а  у свом ТВ дневнику  је  цензурисала трибину.






2.   30 Септембар 2010 

ПИСМО ЗА АКЦИЈУ ПРОТИВ АВИО  ЗАПРАШИВАЊА ПРЕДАТО СВИМА НА РУКЕ ЛИЧНО СА ДВД ИНФО 


ВЛАДА РЕПУБЛИКЕ ЦРНЕ ГОРЕ

Министарство здравља ,Министарство животне средине и просторног планирања, Министарство одбране, Министарство за ванредне ситуације, Министарство пољопривреде, Министарство саобраћај, Министарство унутрашњих послова, Министарство ЕУ интеграција, политичке странк и све друге институције значајне за суверенитет, интегритет и живот државе Црне Горе...
 
ПОШТОВАНИ,

Еп Наши Корјени у име грађана Црне Горе обраћа Вам се са захтевом да анализирате и дате јавности у Црној Гори на знање шта је садржај авионских трагова који се појављују у ваздушном простору наше суверене и независне Црне Горе и какве су могуће последице по здравље људи, флоре и фауне, земљишта и воде, као и које су ефикасне мере заштите ?
Захтевамо да се обави тестирање ваздуха, земљишта и воде који су хронично контаминирани са  хемијским траговима на :
1. алуминијум , баријум, бакар ,цинк, магнезијум, кадмијум, хром ,никал, гвожђе, калијум  натријум ,силицијум,гљивице,бактерије Сератиа марцесценс, Ентеробацтер цлоацае, Бацил мицоплазма ферментус инцогнитус, Бацил псеудомонас флуоресценс и влакна у облику паучине ?
Да се обави тест садржаја трагова на биолошке агенсе као што су то у свету већ урадили  Др. Хилдегарде Станингер, Др. Рахим Карјоом, научни центар Цлиффорд Царницом и други
1. Катјонска полимерска влакна у којима су усађена јаја хематода,
2. Заражене еритроците,
3. Патогене гљивице, буђи, бактерије и вирусе
4. Присуство патогених микроорганизама друге врсте
5. Могуће присуство нанотехнолошких ентитета комбинованих са лабораторијски створеним обликом живота.

Лабораторијска тестирања обављају се по цијелом свијету и анализе су приступачне јавности. Ми вјерујемо у Вас и обраћамо Вам се уз сво дужно поштовање. Вјерујемо да имате савести јер Ваша дјеца и најближи дишу ваздух, пију воду, једу домаће производе и оболијевају – скраћује им се животни циклус,  стериилише потомство а тиме и наталитет Црне Горе. Црна Гора постаје колективна гробница.
У очекивању Вашег одговора, с посебним уважавањем достављамо и ЦД са подацима .

Жарко Томановић                                                                                 Септембар 30 2010

Еп Наши Корјени Никшић

ПИСМО И ОБЈАШЊЕЊЕ О АВИО ГЕНОЦИДУ НА ДВД  


ПОШТОВАНИ ,

Молимо Вас да због здравља грађана Црне Горе зауставите запрашивање и тихо умирање грађана Црне Горе.
У вријеме брзог живота и борбе за опстанак вјероватно сте пропуштили прилику да “гледате у небо“.Широм свијета већ од 1990 појављују се трагови,грађани се буне, протестују, влада САД и других држава крију се иза најглупљих одговора, нешто крију...због чега ? Ако је нешто опште добро и са добрим намјерама зашто раде тајно??Почело је у Америци, Канади од 1990 па до данас широм свијета .У Америци је објелодањен пројекат СХАД из Пентагона гдје су на сопственим грађанима тестирали 10 врста биолошких агенса.О овоме можете наћи на интернету истраживања Руперта Мудроха.
Вил  Тхомас је преко лабараторијских анализа индетификовао 360 плијесни и гљивица из трагова нисколетећих авиона.На интернету и јутубе имате много званичних анализа, филтрираа кишнице, хватања ваздуха специјалним филтерима.Резултат је поражавајући НЕКО убија грађане, а све се дешава у земљама чланицама НАТО пакта и „Партнерства за мир”.Такође радарски снимци и сателитски јасно показују ове аномалије “Плазма атмосвере” која је невидљива и доведена у стање проводника попут електромагнетног поља па се тако може дјеловати на природу сваког човјека јер честице преносе ниске фреквенције а метали допиру у човјека и човјек постаје велики проводник ниских фреквенција које наше ухо не може да региструје а помоћу ниских фреквенција је могуће убити свако живо биће на планети.Плазма атмосфера коју не могу пробити сунчеви зраци доводи до пада крвног притиска, лупања срца, премора, депресије а као ефекат стаклене баште до захлађења или отопљења(погледајте слику Никшић 18 Септембар гдје је цијелу ноћ 17 Септембра трајало запрашивање и сјутра дан, резултат је да сунце не може пробити плазма облаке такође и ВИДЕО снимак наших активиста гдје 4 авиона трују Црну Гору и живот у њој.САСТОЈЦИ ТРАГОВА (ДОЉЕ НАВЕДЕНИ) КОЈЕ ИЗБАЦУЈУ НАТО АВИОНИ БИЈЕЛЕ БОЈЕ КАО ПУТНИЧКИ , БЕЗ ОЗНАКА ДА НЕ БИ СТЕ ЗНАЛИ КОГА ДА ТУЖИТЕ, КОМЕ ДА СЕ ОБРАТИТЕ , МОДИФИКОВАНИ У ТАНКЕРЕ.ПО НАЈНОВИЈИМ ИСТРАЖИВАЊИМА МЛАЗНИЦЕ И РЕЗЕРВОАРИ СЕ УГРАЂУЈУ И У ПУТНИЧКЕ АВИОНЕ И ДАЈЕ СЕ КЕШ ЗАВИСНО ОД ДУЖИНЕ ЛЕТА ОД 30-50,000 $ КОМПАНИЈАМА КОЈЕ НА НОРМАЛНИМ ЛЕТОВИМА ЖЕЛЕ ЗАПРАШИВАТИ И ЕКСТРА ЗАРАДИТИ.
Алуминијум(мљевени прах алуминијума) количина која доспије у мозак може изазвати појачану осјетљивост на свјетлост и мрак, на хладно и вруће, аверзију на додир, мирис и буку….истраживања показују да се повећана количина алуминијума у мозгу доводи у везу са Алцхајмеровом болешћу најновија истраживања показују да се од њега добија мождани удар и да га имунитет човјека не може препознати као опасност те се не брани од њега и допушта му циркулисање у мозгу од кога наступа МОЖДАНИ УДАР.
Бариј утиче на нагли пад температуре и притиска , уз присуство баријевих соли,изазива неправилан рад срца,бол у плућима,кратак дах, болест желуца и потешкоће са крвним притиском(такође поспјешује пренос таласа ниских фреквенција које наше ухо не чује али се користе за утицај на човјека а могуће и убиства.
Затим се избацају  вируси и бактерије:
Бактерија Сератиа марцесценс изазива инфекцију крвотока, нижег дисајног тока, мокраћовода, узрокује коњуктивитис, упалу плућа.Ентеробацтер цлоацае изазива инфекцију коже, меког ткива и зглобова . Бацил мицоплазма ферментус инцогнитус изазива хронични умор,главобољу,губитак памћења,коцентрацију и укоченост. Бацил псеудомонас флуоресценс изазива инфекцију крви и респираторниг органа . Влакна појављују се у облику паучине,имају својство да се сасуше и нестану те исто тако брзо испаре.Влакна носе микроорганизме и омогућавају њихово преживљавање до пада на земљу а онда утичу са земље на биљке и животиње.
Диброметан(етхyлене дибромиде)канцороген додатак гориву, изазива кашаљ и бол… иритацију коже, слузнице, респираторних органа, депресију централног нервног система, дуготрајним деловањем изазива течка оштећења ткива и унутрашњих органа.                                                     

 После напада на куле у Њујорку 11 септембра,сјутрадан 12 и 13 септембра био је забрањен авио саобраћај над цијелим Њујорком, очевици су 12 септембра примијетили и снимили повећано запрашивање непознатих авиона упркос забрани....то нам говори да НЕКО намјерно манипулише свијешћу народа и убија отровима....о овоме су писале новине (Цонтраилс сеен афтер Септембер 11) можете наћи на интернету.
Желимо Вас информисати да су владе многих  држава криле праве одговоре, ћутале и лагале да се модификује клима, када је превара откривена у Америци донесен је закон да војска може модификовати климу,америчка влада је такође лагала и одговорила грађанима да они пробају мрежу која би спријечила сваку земљу да употреби биолошке отрове и задржала отрове у атмосферу“, али када су их грађани упитали, зашто се онда бојите биолошких отрова Садама Хусеина остали су без одговора.? Као што знате Џорџ Буш је изјавио да му је жао што је нападнут Ирак јер није имао доказе за биолошко оружје нити су га Американци нашли дакле ЛАЖ је на сцени зарад неког вишег циља.
У достављеном видео прилогу имате генерала Италије при НАТО бази Авијано који јасно каже да ти авиони лете из Авиана и да нико не може тамо приступити,можда имају и атомску бомбу,признаје да се Италија не пита са својом територијом.У видео прилогу јасно је дефинисана и научно истражена разлика између ЦОНТРАИЛС нормалних авио трагова који трају до минут и ЦХЕМТРАИЛС трагова запрашивања који трају до сат времена и више и полако стварају нејасне плазма облаке који су бијели од алуминијума . У прилогу Хрватска-Словенија имате регистроване организације која се баве овим феноменом .Хрватска тврди да је све почело првога дана када је ушла у Партнерство за мир запрашивањем изнад Ријеке, такође и Словенија је на исти начин запрашена, ни једна ни друга чланица НАТО пакта не питају се са својом територијом као и све земље чланице НАТО пакта које су дио експеримента јер су дале НАТО пакту да им „чува небо“
У прилогу имате лаж да Црној Гори Хрватска чува небо, као и споразум Слободно небо којим се отвара пут запрашивању грађана МОЛИМО ВАС ОБРАТИТЕ ПАЖЊУ НА ПРЕВАРЕ СА ЦИЉЕМ УБИЈАЊА ГРАЂАНА ЦРНЕ ГОРЕ . Дакле не дајте се заварати не дозволите да Вас прогласе теоретичарима завјере, лудацима и да сте наивни ,  да не знате о чему говорите.           
У свијету сви ово истражују и открили су велики злочин, владе ћуте јер због брзих Евроатланских интеграција Влада Црне Горе  нема времена, или стварно не зна, или стварно крије све ово од јавности Црне Горе ? Одбране влада других држава су најчешће страх од откривања и лаж под изговором тако што ће Вам рећи да су то прави кодензацијски трагови

 НВО Европски покрет Наши корјени у име грађана тражи одговор :
Зашто исти авиони час прекидају трагове час  испуштају?  Зашто исти авиони када нестане трагова настављају даље свој лет?  Зашто исти авиони по 2 упоредо по 4 упоредо некада блиско а некада на мањим размацима лете и праве трагове?  Зашто исти авиони изнад неког града, мјеста направе окрет  за 360% и тако више пута плету мрежу? Ово не ради ниједан комерцијални авион.Зашто је Влада Црне Горе одустала од заштите нашег неба и наше земље? Зашто Влада Црне Горе дозвољава убијање наше дјеце ,старих и будућих генерација ?Зашто Влада Црне Горе дозвољава колатералну штету пројекта НАТО пакта ? Зашто Влада Црне Горе дозвољава да наша и њихова дјеца удишу ове отрове и скраћују свој живот? Зашто Влада Црне Горе ћути и за чије интересе ? Зашто влада Црне Горе не обара ове авионе? 
Шта показују радарски системи и да ли их користи Црна Гора?  На њима се могу видјети аномалије  запрашивања. Зашто грађани често кашљу и имају надражај и иду код доктора?Зашто министарство пољопривреде дозвољава тровање  хране,воде,земље?   Зашто еколошке организације ћуте ? Зашто ћути министарство здравља?

У прилогу Вам достављамо пар интернет адреса организација у свијету које истражују као и снимке који говоре више од ријечи :
ХРВАТСКА организација која прати трагове  http://www.cro-chemtrails.info  ИТАЛИЈА удружење „Пусти ме да дишем“  http://www.sciechimiche.org/scie_chimiche  
МАђАРСКА   http://www.panoramio.com/photo/39927608                                                              
ОПИС И ЗАКОНИ  УБИЈАЊА http://www.gasparic-pejzazi.com/Chemtrails%20kemijski%20tragovi.htm 
ДОКТОР ХОРОВИЋ И ТРАГОВИ УБИЈАЊА ВИРУСИМА http://kllimnt.blogspot.com/2009_04_01_archive.html
ТАЈНИ ЕКСПЕРИМЕНТИ У ТРАГОВИМА  http://www.anomalies-unlimited.com/Chemtrails.html 
ТРАГОВИ И ФОРСИРАЊЕ СВИЊСКОГ ГРИПА  
 У жељи да нађемо одговор на „тајно-јавно запрашивање“ Црне Горе  и да се што прије покрене поступак за утврђивање одговорности стојимо Вам на располагању 24 сата за добробит и очување живота у Црној Гори,интегритета ,суверенитета и неповредивости граница,мора,копна и неба.

 Срдачно,

Еп НАШИ корјени                                                                             Никшић  - Септембра 2010

ПОТВРДА О ПРИЈЕМУ ДВД И ИНФО О АВИО ЗАПРАШИВАЊУ


 1 .Покрет за промјене
2.Народна странка
3.Министарство пољопривреде и шумарства
4.Министарство саобраћаја и телекомуникација
5.Министарство заштите животне средине
6.Министарство здравља
7.Министарство економије
8.Социјалистичка народна партија
9.Министарство спољних послова
10.Министарство за Еу интеграције
11.Министарство одбране
12.Министарство унутрашњих послова
13.Српска нова демократија







 
 
3.НАТО интеграције промотивна трибина Владе Црне Горе “Сви под једним кровом”

СО Никшић - 11 Новембар 2011

Нато трибина на којој су Учествовали НВО Алфа центар, предсједник СО Никшић Небојша Радојичић, начелник полиције Никшић Драган Благојевић, министар полиције ЦГ Брајовић, амбасадор Њемачке у Црној Гори господин Фишер, амбасадор Словачке Франтишек Липка, Роберт Ваш и Петер Барто стручњаци за НАТО из Словачке.

 


  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Скупу су присуствовали  грађани и  НВО. На трибини су организатори понављали уобичајене теме везане за просперитет и финансије када ЦГ уђе у НАТО. Томановић је похвалио амбасадора Њемачке Фишера  који се једини у име НАТО-а до сада извинуо грађанима Црне Горе  и урадио један лијепи људски гест за НАТО жртве као и то, да то до сада  нико није урадио чак су се многи НАТО представници односили према жртвама са непоштовањем.Затим је упитао НАТО промотере зашто НАТО није послао  бар један авион да гаси љетње  пожаре по Црној Гори ако је пријатељ Црне Горе и зашто је од момента ступања у “Партнерство за Мир” почело запрашивање свих земаља са НАТО авионима цистернама који модификују атмосверу и  трују грађане? Да ли присутни знају да већ постоје НВО као и институције  регистроване у Хрватској, Италији, Мадјарској и Србији и да истражују запрашивање НАТО цистијерни ? 





 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  СРБИЈА група на фејсбуку „Бијело небо“ http://www.facebook.com/profile.php?id=100000050797554&v=wall&story_fbid=144239582285601&ref=notif&notif_t=like#!/group.php?gid=115112625166313     

ХРВАТСКА организација која прати трагове http://www.cro-chemtrails.info                                  

МАЂАРСКА  http://www.panoramio.com/photo/39927608                                                                             

ИТАЛИЈА удружење „Пусти ме да дишем“  http://www.sciechimiche.org/scie_chimiche                           

НА ова  питања  НИКО није дао одговор сем  министра Полиције Брајовића који је рекао да је то смијешно и да су то само авионски трагови .


4. 
























МИНИСТРЕ КО ВАМ ЧУВА НЕБО И КО НАС ЗАПРАШУЈЕ НА ДАН НИКШИЋА ?
 18. септембар 2010






АВИОНИ НАТО су од 21 сат све до 24 сата , 17 децембра запрашивали Никшић
Резултат је суморно јутро,плазма боје, сунце не може да пробије облаке, захлађење, сјај, честице, трагови 7 do 8  авиона у акцији.



Активисти ЕП НАШИ КОРЈЕНИ су дужи период пратили авионске трагове преко територије Црне Горе,ступили смо у контакте са другим организацијама и схватили да свака земља чланица НАТО пакта или Партнерства за мир се запрашује. Независна истраживања указују да су то НАТО авиони цивилних боја који врше модификацију атмосвере са злим намјерама. Све ово остаје дио тајне те стога питамо Владу Црне Горе ко трује вирусима и металима нашу  земљу, грађане и дјецу ?

ЧИЈИ ЈЕ ОВО МИНИСТАР? ЗА КОГА РАДИ?ДА ЛИ ОН ЧУВА ЦРНУ ГОРУ ИЛИ НЕ СМИЈЕ ДА ЈЕ ЧУВА ? КО ЈЕ ОН ? 

Позивамо војску Црне Горе да руши ову врсту авиона како би спасили животе недужних грађана.У прилогу вам достављамо анализе независних институција као и фотографију НИКШИЋКОГ свитања у 08 и 20 минута.Немојте рећи да не знате о чему је ријеч, вратите отету земљу грађанима или нас ослободите Вашег сљепила.

5.  ПИСМО ЈЕДНОГА ГРАЂАНИНА КОЈИ ЈЕ СЛУЧАЈНО ОТКРИО НОВИ ЕКСПЕРИМЕНТ НАД ЦРНОМ ГОРОМ

Здраво Жарко,


Гледао сам емисију у којој си гостовао на Српска ТВ, што се тиче запрашивања   од стране авиона морам ти испричати моје искуство од прије пар година.  У Херцег Новом, без икаквог разлога нестало је струје, цио град је био у мраку  а на небу су се видјела трепћућа свијетла авиона, дан прије купио сам нови фотоапарат и како је био мрак хтио сам да испробам какав му је блиц.

Кад је апарат блицнуо три метра испред њега пуцкетале су искрице.Нисам вјеровао својим очима  и звао сам мајку и она се увјерила, као да јака нагла свијетлост запали честице које бацају.  Не зезам се, не халуцинирам и није ми се привиђало, чак се и чуо звук пуцкетања !

М.Ц. 

АНАЛИЗА ПРОЈЕКТА ;

ДОКАЗАНО ЈЕ ДА АВИОНИ ИЗВОДЕ  РАЗНЕ ЕКСПЕРИМЕНТЕ.НА ТВ ДУЕЛ ОД 2009 ДО ДАНАС  НИКО НАМ НИЈЕ СМИО ИЗАЋИ.ЧАК И ПРОТИВНИЦИ НАТО ПАКТА КОЈИМА ЈЕ НУЂЕНО ДА О ОВОМЕ ГОВОРЕ И ПОМОГНУ НАМ НИЈЕСУ ХТЈЕЛИ,А МИНИСТАР ОДБРАНЕ ВУЧИНИЋ НАС ЈЕ ИЗБЈЕГАВАО.НИЈЕДАН МЕДИЈ И ТВ О ОВОМЕ НИЈЕ СМИО СЕМ СРБСКА ТВ,ДНЕВНЕ НОВИНЕ ДАН И ВЕЧЕРЊЕ НОВОСТИ.ОПОЗИЦИЈА НИЈЕ РЕАГОВАЛА НА ОВЕ ЧИЊЕНИЦЕ.ИМАМО НА 100-ТИНЕ ДОКУМЕНАТА  КОЈИМА БИ СВАКОГА КО БИ СЕ ПОЈАВИО ПРОТИВ ОВЕ ИДЕЈЕ УНИШТИЛИ АРГУМЕНТИМА И ИСТИНОМ.

НАЖАЛОСТ НАША ЗЕМЉА ЈЕ ОТЕТА И УБИЈАЈУ НАС ТИХО,ДРЖАВА НЕ ПОСТОЈИ СЕМ НА ПАПИРУ. ОСТАЈЕ  ЗА УТЈЕХУ ДА СМО ИПАК КАО МАЛИ ПОКРЕТ НЕШТО УСПЈЕЛИ И ДА ЈЕ БАШ 2010 АМЕРИКА ЈАВНО ПРИЗНАЛА ДА ЈЕ ОВО ТАЈНИ ПРОЈЕКАТ КОЈИ РАДЕ СКОРО 20 ГОДИНА.ДАКЛЕ СВО ВРИЈЕМЕ СМО БИЛИ У ПРАВУ А ВАМА ОСТАВЉАМО ДА ПРОСУДИТЕ .
МОЖДА ВАМ ОВЕ СЛИКЕ О САВРШЕНОМ ГЕНОЦИДУ ГОВОРЕ ВИШЕ ОД РИЈЕЧИ.
ЗА ДОКУМЕНТА КОЈА ИМАМО ТРЕБАЛЕ БИ НАМ 1000-ДЕ СТРАНИЦА КАО И ЗА ФИЛМОВЕ, ЗАТО ИСТРАЖУЈТЕ ИНТЕРНЕТ И УЧИТЕ.ЗА САДА ИМА ЛИЈЕКА ПРОТИВ ТРОВАЊА  НА ПАР НАЧИНА КАКО ДА СЕ ЕЛИМИНИШУ ТОКСИНИ, МЕЂУТИМ АКО ЈЕ У ЧОВЈЕКУ НАНО ТЕХНОЛОГИЈА ИЛИ НЕКА НОВА БОЛЕСТ (КАО ШТО СУ ЕКСЕРИМЕНТИСАЛИ СА БОЛЕШЋУ РАЗАРАЊА ИМУНИТЕТА И  МЕМБРАНА ЋЕЛИЈА ИЛИ НА ПРИМЕР ДА ЉУДСКО ТИЈЕЛО МОЗАК И СРЦЕ ПОСТАЈЕ ПРОВОДНИК НИСКИХ ТАЛАСА )ТЕ  ТАКО МОГУ ДА УБИЈУ НА ДАЉИНУ, ТАКОЂЕ ЈЕ ВЕЛИКА  ОПАСНОСТ НАНО АЛУМИНУЈУМ У ВИДУ ЧЕСТИЦА КОЈЕ ЦИЈЕПА ОРГАНЕ И ЧОВЈЕК УМИРЕ САВ ИСЕЦКАН А ДА ТОГА НИЈЕ СВЈЕСТАН,НАНО АЛУМИНИЈУМ ИЗАЗИВА СРЧАНИ УДАР, ШЛОГ И БОЛЕСТ СРЦА.ТАЛОЖИ СЕ У МОЗГУ И ДОБИЈА СЕ АЛЦХАЈМЕР.АКО ЈЕ НЕКО ОВО УДИСАО У ВЕЋИМ КОЛИЧИНАМА НЕМА МУ ЛИЈЕКА ЈЕР ЈЕ ТЕШКО ИЗБАЦИТИ ПРАХ АЛУМИНИЈУМА . ДЈЕЦА НЕЋЕ ДОЖИВЈЕТИ НИ ПОРОДИЦУ НИ МЛАДОСТ УМИРАЋЕ ПРИЈЕВРЕМЕНО КАО И СТАРИЈИ.ИМАО БИХ МНОГО ТОГА ПИСАТИ НА ОСНОВУ ПРОЧИТАНИХ ДОКУМЕНАТА И КОНТАКАТА. ВЛАДА ЦРНЕ ГОРЕ КАО И ОПОЗИЦИЈА И СВИ КОЈИ ЋУТЕ О ОВОМЕ СУ САУЧЕСНИЦИ У ГЕНОЦИДУ  ИЛИ НЕКА ДОКАЖУ СУПРОТНО ?